Başiskele Gübretaş Ortaokulu

paşadağ mahallesi nebi sokak No1
Vizyon
Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem veren tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanan Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize özgür öğrenme ortamları oluşturan bir okul olarak ; çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak, Bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştirmelerini sağlamak, temel işlevimizdir.
622 ve 624 nolu toplu taşıma araçları
İl 8 km İlçe 5 km
Diğer Hususlar
Başiskele Gübretaş İlkokulu ve Başiskele Gübretaş Ortaokulu aynı binada tek Okul Müdürlüğü olarak hizmet vermektedir.