KOCAELİ / BAŞİSKELE - Başiskele Gübretaş Ortaokulu

Etkinliklerimiz

Ekm

Okulumuzun düzenlediği kan kampanyası Yerel ve Ulusal basında geniş yankı uyandırdı.Kampanyamıza destek veren Başiskele Kaymakamımıza, Başiskele Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, çalışanlarımıza kısacası bu çorbada tuzu bulunan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz....

Ekm

T.C. Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen Önem Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Uçsuz Mavilikte" etkinliğimiz.

Ekm

Avrupa Birliği Kod Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere tüm okul çapında katıldık ve tüm etkinlikler başarı ile tamamlandı.

Ekm

Öğrencilerimize programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi, işbirliğini teşvik etmek amacıyla dahil olduğumuz Avrupa Birliği Kod Haftası etkinliklerini tüm sınıflarımız da gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz Kızılay Kulübü danışman öğretmeni Simge Sevinç GÜNER ve öğrencilerimizin Kızılay ile işbirliği içinde organize ettiği Kan Bağış Kampanyamız kapsamında okul müdürümüz Selçuk DİKBAŞ, öğretmenimiz Simge Sevinç GÜNER , okul aile birliği başkanımız Ayşe BALCI, üyemiz Emine SİYASALTÜRK ile birlikte Başiskele Kaymakamımız Sayın Necip ÇAKMAK'ı ziyaret ettik. Göstermiş olduğu ilgi alaka ve kampanyamıza vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yer : Gübretaş İlkokulu/Ortaokulu Etkinlik Tarihi : 15 Ekim 2021 (Cuma) Saat : 09.00- 18.00

Ekm

BİR KAN ÜÇ CAN !!!!!!!!! Okulumuz Kızılay Kulübü danışman öğretmeni Simge Sevinç GÜNER ve öğrencilerimizin Kızılay ile işbirliği içinde organize ettiği Kan Bağış Kampanyamız kapsamında okul müdürümüz Selçuk DİKBAŞ, öğretmenimiz Simge Sevinç GÜNER , okul aile birliği başkanımız Ayşe BALCI, üyelerimiz Emine SİYASALTÜRK ve Nagihan KOCAMAN ile birlikte Başiskele Belediye Başkanımız sayın M. Yasin ÖZLÜ'yü ziyaret ettik. Göstermiş olduğu ilgi alaka ve kampanyamıza vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yer : Gübretaş İlkokulu/Ortaokulu Etkinlik Tarihi : 15 Ekim 2021 (Cuma) Saat : 10:00 - 17:00

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Gübretaş İlk ve Orta Okulu olarak tüm okul ve sınıf bazında başvurduğumuz AB Code Week etkinliklerimiz kabul olmuş, projeye ve öğrencilerimize katkı sağlamaktan son derece onurluyuz.

Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

Tüm ayrıntılar için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.