E-Safety Label

Ock

E-Safety Güvenlik Etiketimiz Altın Seviyesinde!.. Gübretaş İlkokulu ve Ortaokulu olarak Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikasında ALTIN ETİKET (Gold Label) almanın gururunu yaşıyoruz. Okulumuz, Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan "Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikası(eSafety Label) Etiketi" almak için başvurduğu süreci "ALTIN ETİKET (Gold Label) " alarak tamamladı.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin her zaman görebileceği yerlere güvenli internet ve elektronik güvenlik panoları hazırlandı.

Safe internet boards were prepared and hung all over the school so that our students could see the easily.

Ock

Okulumuz da tüm sınıflara aynı anda olacak şekilde güvenli internet eğitimi verildi. Sunumlarımız okul internet sitemizde paylaşıldı ve her zaman yararlanabilmeleri sağlandı.

SAFE İNTERNET EDUCATİONS

In our school, safe internet educations were given at the same time. Our presentations were shared on our school' s web address so that they could be reached any time.

E-safety Label Toplantısı

Başiskele Gübretaş Ortaokulu olarak, okulumuzda alacağımız e-güvenlik önlemleri ile ilgili öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda okulumuzun e-güvenlik risk haritası çıkarıldı, alınacak önlemler ve yapılacak etkinli ve eğitimler kararlaştırıldı.

E – Safety label meeting

We did teacher board meeting about the precautions that would be taken

İn our school as Başiskele Gübrataş Primary school. During the meeting, our school's e-safety risk map was drawn and we decided about the precautions that would be taken besides the educations that would be given.