Etiket Sonuçları: proje

Mrt

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Handan GÖNÜL 'ün koordinatörlüğünde 4. E twinning projesi CHANGING HUMAN VS.CHANGING WORD CLIMATE(Değişen insan değişen dünya iklimi) projesi basliyor...7 Türkiye 1 İspanya 1 Romanya dan katılımcı okullarla ortak yürütülecek olan bu proje öğrencilerin çevresel farkındalık kazanmalarını ve değişen dünya iklimi karşısında harekete geçmelerini sağlamak için Birleşmiş Milletler (BM) iklim değişikliği müzakerelerinin yüz yüze veya çevrimiçi rol yapma alıştırmasını içerir. Dünya İklim Simülasyonu aracılığıyla öğrenciler, ülkelerin küresel iklim değişikliğini ele almak için yapması gereken eylemlerin hızını ve düzeyini keşfeder. Under the leadership of Handan GÖNÜL in Social Studies, the 4th e twinning project CHANGING PEOPLE VS. CHANGING WORD CLIMATE (Changing human world climate) project begins...7 Turkey 1 Spain 1 Turkey, which will be a teacher with a school and a comprehensive climate Includes preparatory preparations to configure. World Climate Simulation is used to taste the climate and from people who use it to make the country climate climate selection.